Beyonce odabrala bh.brand nakita Werkstatt…

0
224

Već treću godinu zaredom, u Santa Monici se održava Wearable Art gala, zabava dobrotvornog karaktera, na kojoj se prikuplja novac za rad Waco Theater centra koji pomaže mladim kreativcima u daljnjem razvoju karijere, a osnivači samog centra su Richard Lawson, glumac i Tina Knowles Lawson, poduzetnica i mama Beyonce i Solange Knowles.

Inspiracija za temu ovogodišnje gala večeri, održane prije dva dana bio je upravo crtić Kralj lavova koji za par tjedana dolazi u kina, a u kojem je pjevačica Beyonce posudila glas jednom od likova, točnije Nali. Na zabavu je došla odjevena u Georges Hobeika kombinezon koji je sjajno odgovorio na samu temu zabave. Naime, kombinezon sprijeda vjerno imitira grivu lava zahvaljujući igri s materijalima, šljokicama i perjem, a kombinezon prati i plašt. 

Svaki detalj njenog looka podijelila je na svojim društvenim mrežama, no, uz brojne komplimente njenom stilskom odabiru, simpatije pratitelja je ukrala i malena Blue Ivy.

Naime, pjevačica je unutar svog Instagram posta otkrila i da joj je društvo na zabavi pravila kćerka Blue Ivy koja je izgledala poput Pocahontas u haljini naglašenih ramena koja je obogaćena etno uzorkom. Nije tajna da Beyonce i Blue Ivy čine sjajan stilski duet, a ovaj modno usklađen look nije bio iznimka. 
Nas je posebice razveselila vijest da je malena Blue Ivy na ovu gala večer nosila i naušnice bh.branda Werkstatt.

Riječ je o ručno izrađenim naušnicama ovalnog oblika u boji zlata, koje se ističu minimalističkim dizajnom. Iako nam dizajnerice nakita, Ajla Šarić i Lejla Nuhić još uvijek nisu mogle otkriti puno detalja, komentirale su da je do cijele suradnje došlo sasvim spontano, posredstvom prijatelja, a svakako se veselimo saznati i koji su se još skulpturalni Werkstatt komadi našli u kutijicama za nakit poznate pjevačice i njene kćeri. 

Beyonce je već prepoznata kao glazbena diva koja kroz svaki svoj kreativni pothvat iznova promovira nova talentirana imena, a ovom objavom i odabirom za malenu Blue Ivy je pripomogla da i dizajn Werkstatt studija pređe granice regije te da još jedan kvalitetan dizajnerski dvojac dobije pozornost svjetskih medija, koji će se sigurno u narednom periodu pobliže upoznati s filozofijom koja stoji iza ovog branda nakita.