M-Bike: Najveći ski shop u BiH – spremite se za zimsku čaroliju

U sklopu M-Bike Shop-a egzistira ski shop koji nudi najširi asortiman skijaške opreme.

0
15

Kako skijanje postaje sve privlačnije, širimo ponudu prateći najveće svjetske standarde. Naše edukovano osoblje svake godine ide na evropska skijališta kako bi testirali nove modele i usavršili svoje znanje. Ekipa stručnog i ljubaznog osoblja je prisutna svakodnevno da vam olakša i pomogne pri odabiru idelanih skija, pancerica, kaciga ili brila.

Najveći dio ponude čini francuski brend Salomon sa kojim smo premium partneri, a sa svojim asortimanom jedan je od najpopularnijih i najprodavanijih svjetskih brendova. Pored široke ponude za skijanje, iz godine u godinu sve je popularniji snowboard kutak.

Cjelokupnu ponudu možete pogledati na WebShop-u klikom na LINK ili direktno u poslovnicama u Sarajevu, Tuzli, Mostaru i Bijeljini.

Potrebno je napomenuti da je uz kvalitetnu prodaju prisutan i kvalitetan ski servis. “Tu smo na samom početku podigli ljestvicu na najviši nivo sa najsavremenijim mašinama i vrhunskim repromaterijalom austrijskog proizvođača Wintersteiger. Rezultat tome su stotine servisa i mnogo zadovoljnih mušterija oduševljenih kvalitetom usluge”, ističu iz M-Bike-a.
U januaru, iskoristite sniženja do 40% na ski program i kupite svoju opremu po najpovoljnijim cijenama.

I ljeti i zimi sa Vama, Vaš M-Bike Shop.