Susret poduzetnica jugoistočne Evrope na Bjelašnici

- Na olimpijskoj planini Bjelašnici u ponedjeljak počinju prvi ovogodišnji B2B susreti poduzetnica jugoistočne Evrope u organizaciji regionalne asocijacije “Snažna žena – snažno društvo” (SWSS – Strong Women – Strong Society).

0
109

Nevladinu organizaciju koja povezuje poduzetnice sa cijelog Balkana čine udruženja “Promocija zdravog života“, predvođena poduzetnicom Sofijom Bajić iz Novog Sada, “Društvo Miniaturna – Mala misao, velika djela” predvođeno slovenskom poduzetnicom iz Ljubljane Zori Jakolin, Ženskog podzetničkog centra iz Zagreba kojeg predstavlja direktorica Sanela Dropulić, te Udruženja “Poduzetnice IN” iz BiH predvođenog Adisom Tufo.

“Evo nas u novim aktivnostima u novoj godini, a naravno da mi žene znamo spojiti lijepo i ugodno, ovog puta na B2B susretima na Bjelašnici. Uz skijanje, uživanje i zajedničke aktivnosti s mojim dragim članicama iz Srbije, uz poduzetnice iz BiH, Slovenije i Hrvatske. Ovo je još jedna od zajedničkih aktivnosti u 2019. godini, u kojoj nam slijedi još puno zajedničkih druženja i rada”, izjavila je Bajić.

Kao domaćin događaja, Adisa Tufo ističe da su prvi ovogodišnji B2B susreti sinonim za uspješno i pozitivno umrežavanje.

“Skijanje, bordanje, sankanje, planinska šetnja, wellness i spa, radionice, tematsko predavanje i poslovni susreti ispunit će dobrom energijom svaku od sudionica i sigurna sam da će imati pozitivan učinak na ukupno poslovanje svake kompanije pojedinačno”, navela je Tufo, saopćeno je iz Udruženja “Poduzetnice IN“.