Ebios – online platforma za kupovinu i kućnu dostavu voća i povrća

0
104

Kompanija Bios iz Visokog, specijalizirana za proizvodnju voća i povrća, pokrenula je online platformu kojom se kupcima omogućava dostava visokokvalitetnog i zdravog voća i povrća na kućna vrata.

Platforma Ebios.ba (hyperlink: https://www.ebios.ba) nudi kupcima na području sarajevskih općina Stari grad, Centar, Novo Sarajevo, Novi Grad i Ilidža dostavu voća i povrća, te kvalitetnih sokova, na kućnu adresu. Na ovoj internet stranici možete pronaći sve proizvode iz našeg asortimana, odabrati artikle koji su vam potrebni, te platiti. Plaćanje se vrši online ili prilikom preuzimanja robe, kreditnom karticom ili gotovinski. Kreditna kartica se može koristiti i prilikom ličnog preuzimanja robe prispjele dostavom.

U vrijeme pandemije koronavirusa, koja je donijela ograničenja kretanja, posebno za maloljetne i starije osobe, kompanija Bios je učinila i ovaj iskorak ponudivši, prvi put u Bosni i Hercegovini, opciju dostave zdravih proizvoda u sve domove.

Ukoliko su Vaši roditelji prinuđeni ostati kući, dostavljači kompanije Bios će im na vrata, uz sve mjere zaštite Vaših najmilijih, kao i naših radnika, dostaviti ono što im je potrebno, a što je ponuđeno na stranici www.ebios.ba (hyperlink: https://www.ebios.ba). Također, ne zaboravite da posjetite i našu Facebook stranicu (hyperlink: https://www.facebook.com/ebiosba/), putem koje nas možete kontaktirati, ali i na kojoj svakodnevno možete pronaći novitete u našem radu.

Proizvodi su primarno domaćeg porijekla, jer je to temelj funkcioniranja Biosa. Mi otkupljujemo sve što domaći proizvođači, posebno naši kooperanti, proizvedu, uz uslov da je voće i povrće organskog porijekla, dakle bez hemijskih sredstava ili modifikacija. Ono što Bios nudi u prodaji provjerenog je kvaliteta i zdravo.

Kompanija Bios iz Visokog već 17 godina egzistira u Bosni i Hercegovini. Radom i zalaganjem naših uposlenih, nametnuli smo se kao lider na tržištu. Bavimo se proizvodnjom i prodajom sjemenskog i sadnog materijala, opremom za plastenike, kao i otkupom i prodajom domaćeg voća i povrća.

Platforma eBios.ba (hyperlink: https://www.ebios.ba) još je jedan iskorak u razvoju ove bosanskohercegovačke kompanije kojim se ponosimo.