Tarčin Forest Resort otvorio Ski lift i školu skijanja za djecu

Tarčin Forest Resort - MGallery by Sofitel nastavlja investicije koje Tarčin pretvaraju u turistički centar zimske sezone – postavljen je mini ski lift i staza za djecu, uređeno novo sankalište te oformljena škola skijanja za najmlađe.

0
128

Tarčin Forest Resort – MGallery by Sofitel nastavlja investicije koje Tarčin pretvaraju u turistički centar zimske sezone – postavljen je mini ski lift i staza za djecu, uređeno novo sankalište te oformljena škola skijanja za najmlađe.

Sa novim sadžajima, ovaj ekskluzivni resort postao je još atraktivnija destinacija za zdrav, aktivan porodični odmor za goste iz BiH i inozemstva, a već je značajno porastao i broj dnevnih posjeta porodica sa djecom iz okolice.

Mini ski lift za djecu dužine 120 m je pozicioniran na blagoj padini blizu hotela te je idealan za djecu uzrasta 4 – 12 godina. Škola skijanja sa profesionalnim trenerima za mališane otvorena svakim danom u terminu 10 do 14 sati, čas skijanja se nudi po cijeni 20 KM po satu, a za više od dvoje djece cijena se formira prema veličini grupe.

Nedaleko od ski staze, roditeljima sa djecom manjeg uzrasta su na raspolaganju sankalište i tubing staza u borovoj šumi, uz mogućnost iznajmljivanja sanki. Ovi sadržaji su dostupni kako za goste hotela tako i dnevne posjetioce, a zavisno od vremenskih uslova i količine snježnih padavina.