Ekonomski forum na Jahorini 23. i 24. aprila

Udruženje ekonomista Republike Srpske SWOT 23. i 24. aprila ove godine, organizira četvrti Jahorina ekonomski forum, na temu “Ekonomija novog doba – digitalizacija i komunikacione tehnologije kao baza ekonomskog razvoja”.

0
171

Ovogodišnji forum se organizuje u saradnji sa Savezom ekonomista Srbije, a pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.

Saša Grabovac, izvršni direktor Udruženja ekonomista Republike Srpske SWOT, očekuje da će ovogodišnji forum biti najuspješniji do sada.

“Ovogodišnja tema foruma je veoma interesantna i može se reći da se donekle i sama nametnula, imajući u vidu svjetske trendove, ali i trendove u našem okruženju”, naveo je Grabovac.

On je najavio da će uskoro biti objavljena agenda foruma sa svim temama, dodajući da će ove godine među predavačima biti eminentni domaći stručnjaci, kao i eksperti iz regiona i svijeta.

Prema njegovim rječima, među predavačima će se naći i zvučna imena koja nemamo prilike često da viđamo na našim prostorima.