Livanjski sir je svjetski brend

0
14

Međunarodni institut za kvalitetu i okus (ITQI) iz Bruxellesa nagradio je Mljekaru Livno sa prestižnom nagradom “Superior Taste Award”.

Livanjski sir Mljekare Livno dobio je maksimalne tri zlatne zvjezdice sa ukupnom ocjenom 93,2% za izniman okus i superiornu kvalitetu te se na taj način svrstao uz bok sa najpoznatijim brendovima u svijetu.

Superior Taste Award rezultat je snažne predanosti i stručnosti prikazane u izvrsnom proizvodu!

Proizvod koji je dobio nagradu Superior Taste Award je proizvod koji je prošao kroz senzornu evaluaciju po svakom od pet kriterija od strane profesionalnih stručnjaka za okus i dosegnuo prosječnu ocjenu iznad 70%.

To znači da su ti proizvodi dobro napravljeni, uravnoteženi i ukusni. Svake godine ocjenjuju se tisuće proizvoda, a certificirani su samo najbolji. Bilo bi šteta da oni kontinuirani napori ostaju nezapaženi.

Nagradu dodjeljuje žiri sastavljen od više od 200 renomiranih šefova kuhinja iz najpoznatijih svjetskih restorana kao što su: El Bulli (Spain), Ledoyen (Paris), Le Ritz (Paris), Le Jules Vernes (Paris), šef kuhinje francuskog predsjednika, šef kuhinje engleske kraljice itd.

Proizvodi se ocjenjuju metodom slijepog testiranja na temelju izgleda, mirisa, teksture i okusa, a pritom sucima nisu poznati brend ni podrijetlo testiranog proizvoda.

Mljekara Livno je još jednom dokazala da je svjetski brend sa proizvodima vrhunske kvalitete i da je Livanjski sir Mljekare Livno jedini pravi.